![]() |
![]() |
| آخرین پست های تالار |
|
|||||||
پیشنهادات ، انتقادات و درخواست های شما کاربران گرامی هر گونه پیشنهاد ، انتقاد و یا درخواستی از سایت دارید در این تاپیک مطرح کنید تا نسبت به اضافه , رفع و قوت آن اقدام شود.
![]() |
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 (لینک پست) | |||||||||
![]() ![]()
تشکرها: 11
تشکر شده 35 بار در 23 پست
حالت من:
![]() |
برای هر دوش
|
|
|
|
#15 (لینک پست) | |||||||||
![]()
تشکرها: 2,410
تشکر شده 1,565 بار در 742 پست
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
درود
میشه یه بخش باز کنید که واسه بخشهایی که به مدیر احتیاج دارید، بچه ها بیان ببینند که تو چه زمینه هایی اطلاعات داشته باشند میتونن کمک کنند |
|||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
#17 (لینک پست) | |||||||||
![]()
|
سلام دوستان خوبم به منصور و امیر عزیز گفتم حتما این مورد رو پیگیری کنید مثلا کاربران متوجه شوند که مدیران انجمن منظور کدوم بخش از انجمن هستش؟؟؟؟ واقعا این موضوع مهم هستش بهتره برای هر تاپیک کسانی که که تشکر میکنند در کنترل پنل مشخص بشه اینجوری موضوع رو بهتر پیگیری خواهیم کرد برای هر تاپیک بهتره مدیران انجمن یا یک مدیر روابط عمومی یامشاور سایت بخشهایی از انجمن رو در غالب پیام در پروفایل کاربران (مخصوصا تازه وارد) ارسال نمایند این پیام میتونه بر اساس رشته تحصیلی هر کاربر باشه و براساس ان رشته میتونیم لینکهای خوب مربوط به اون رشته در انجمن رو به کاربر معرفی کنیم ![]() باز میام نمیدونم چقدر به این نظرات توجه میشه اما من در جایی که بخوام پیشرفت کنه میمونم ونظراتم رو اعلام میکنم ![]()
ویرایش توسط setareblue : 05-07-2010 در ساعت 06:58 PM. |
|||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
#18 (لینک پست) | |||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
تشکرها: 208
تشکر شده 600 بار در 284 پست
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم با این نظر موافقم حتما" زیر اسم کاربری مدیران معلوم باشه که دوستان مدیر کدوم قسمت اند البته توی صفحه ی اصلی هستا اما من فکر کنم اینطوری بچه ها آگاه تر میشن و به پیشرفت سایت کمک میکنه همین طور که توی اکثر فروم ها هم همین صورته...با تشکر
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
#19 (لینک پست) | |||||||||
![]()
تشکرها: 1,738
تشکر شده 713 بار در 386 پست
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() |
با تشکر از تمامی دوستانی که همیشه دلسوزانه به دکه کمک می کنند این مشکل هم بزودی با کمک ادمین درست میشه
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
#20 (لینک پست) | |||||||||
![]()
|
سلام آقای مدیر...میگم سرعت این سایت خیلی پایینه..چرا؟؟؟؟ الان 2 روزه که اینطوریه...هر پیامی رو که میخوام بخونم کلی باید وایسم تا بیاد بالا.... بقیه ی سایتا اینطوری نیستن..خیلی راحت باز میشن ..اما دکه نه.g:#.
|
|
| تشكرها از اين پست |
| Sponsored Links | |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 000, error, html, mdake, programming, قرار, موضوعات, مدیران, همه, ها, های, کنید, website, این, اینجا, ایجاد, از, اعضای, به, بررسی, تاپیک, دوستان, در, درخواست, درخواستی, رو, سوالی, سوالات, سایت, شما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|