contact us avd group home
آخرین پست های تالار
تبلیغات

پیشبینی مسابقات فوتبال

به دکه مجازی ایرانیان خوش آمدید»[X]«
»»--(www.mdake.com)--««
نوار متحرک جهت ثبت نام یا ورود اسم کاربری
دکه مجازی ایرانیان :

» منوی وارد کردن یوزر پسورد کاربری «

» برای دیدن فرم عضویت کلیک کنید. «
بازگشت   دکه مجازی ایرانیان > كامپيوتر ، اينترنت > اینترنت و شبکه > کسب درآمد از اینترنت > ویژه کاربران عمومی

به دکه مجازی ایرانیان خوش آمدید . برای هرچه قوی تر شدن بخش ها نیاز به چند مدیر برای مدیریت بخش ها داریم در صورت تمایل به همکاری با ما به صورت پیام خصوصی با admin در تماس باشید . ضمنا یک سری امکانات خاص برای مدیران در نظر گرفته شده است
پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۰-۵-۱۳۸۸, ۰۳:۵۷ بعد از ظهر   #1 (permalink)
مدیر انجمن

Amin_TM آواتار ها

تعداد پست ها: 64
تشکرها: 57
تشکر شده 28 بار در 19 پست
حالت من:
Amin_TM به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار

کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار :
حالا می پرسید چطوری و چگونه .
برای شروع شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید و تنها سرمایه شما هزینه روزانه 2 دقیقه وقت در اینترنت هست که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه و شما در هر 30 ثانیه 1 دلار دریافت می کنید

خوب چطوری و چگونه
برای شروع در سایت زیر ثبت نام کنید ( ثبت نام در عرض 30 ثانیه )
تنها کابران عضو قادر به دیدن لینک ها خواهند بود

به قسمت register وارد میشید و شناسه و ایمیل و اینجور چیز ها رو وارد میکنید سپس login رو میزنید و وارد سایت میشید . ثبت نام شما تکمیل شد

حالا از منوی سمت راست بر روی گزنیه Earing Area کلیلک کنید و سپس بر روی گزینه Click LINKS
حالا به شما 4 یا 5 ساعت معرفی کرده برای شروع اینطوری عمل کنید بر روی سایت اول کلیلک کنید تا سایت باز بشه بعد از اون بالای سایت تایمر شروع به کار میکنه و 30 ثانیه طی میشه و یک عدد به شما داده میشه که باید از میان اعداد اون رو انتخاب کنید مثلا 1 یا 2 یا ... بعد سایت جدید باز میشه . بعد سایت باز شده رو ببنیدید و لینک بعدی شما 1 دلار در عرض 30 ثانیه گرفتید . و بعد از 4 سایت 4 دلار میگیرید

حالا نوبت لینک بعدی و .... توجه داشته باشید که دو لینک را همزمان باز نکیند و اینکه یوزر و پسورد جدید تعریف نکنید چون سیستم اتوماتیک شما رو بلوک میکنه

خوب اینطوری میتونید با صرف روزی 2 دقیقه ماهی 120 دلار در بیارید . توجه کنید لینک ها بصورت روزانه معرفی میشن و باید هر روز به سایت سر بزنید و کلیلک کنید

خوب حالا می پرسید چطوری پول رو میگیرین . این سیستم طوری طراحی شده که شما بعد از 1000 دلار میتونید برداشت کنید . اگه حساب پی پال دارید میتونید به حسابتون بریزید و خرجش کنید یا تبدیل به ریال کنید

حالا چطوری درامد روزانه رو بالا ببرید از منو سمت راست سایت بر روی گزینه Your Downline کلیلک کنید یک لینک به شما میده شما میتونید این لینک را به دوستان و اشنایان خود معرفی کنید در قبال ثبت نام آنها و کلیلک بر روی لینک ها مبلغی نیز به حساب شما هم اضافه میشه

من این سیستم رو تست کردم و جواب گرفتم و مطمعن هست و ماهی 500 دلار درامد دارم و تنها با صرف 2 دقیقه در روز .
Amin_TM آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۰-۷-۱۳۸۸, ۱۲:۰۴ بعد از ظهر   #2 (permalink)
مدیر انجمن

hadief آواتار ها

تعداد پست ها: 70
تشکرها: 10
تشکر شده 24 بار در 15 پست
حالت من:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_tm نمایش پست ها
کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار :
حالا می پرسید چطوری و چگونه .
برای شروع شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید و تنها سرمایه شما هزینه روزانه 2 دقیقه وقت در اینترنت هست که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه و شما در هر 30 ثانیه 1 دلار دریافت می کنید

خوب چطوری و چگونه
برای شروع در سایت زیر ثبت نام کنید ( ثبت نام در عرض 30 ثانیه )
تنها کابران عضو قادر به دیدن لینک ها خواهند بود

به قسمت register وارد میشید و شناسه و ایمیل و اینجور چیز ها رو وارد میکنید سپس login رو میزنید و وارد سایت میشید . ثبت نام شما تکمیل شد

حالا از منوی سمت راست بر روی گزنیه earing area کلیلک کنید و سپس بر روی گزینه click links
حالا به شما 4 یا 5 ساعت معرفی کرده برای شروع اینطوری عمل کنید بر روی سایت اول کلیلک کنید تا سایت باز بشه بعد از اون بالای سایت تایمر شروع به کار میکنه و 30 ثانیه طی میشه و یک عدد به شما داده میشه که باید از میان اعداد اون رو انتخاب کنید مثلا 1 یا 2 یا ... بعد سایت جدید باز میشه . بعد سایت باز شده رو ببنیدید و لینک بعدی شما 1 دلار در عرض 30 ثانیه گرفتید . و بعد از 4 سایت 4 دلار میگیرید

حالا نوبت لینک بعدی و .... توجه داشته باشید که دو لینک را همزمان باز نکیند و اینکه یوزر و پسورد جدید تعریف نکنید چون سیستم اتوماتیک شما رو بلوک میکنه

خوب اینطوری میتونید با صرف روزی 2 دقیقه ماهی 120 دلار در بیارید . توجه کنید لینک ها بصورت روزانه معرفی میشن و باید هر روز به سایت سر بزنید و کلیلک کنید

خوب حالا می پرسید چطوری پول رو میگیرین . این سیستم طوری طراحی شده که شما بعد از 1000 دلار میتونید برداشت کنید . اگه حساب پی پال دارید میتونید به حسابتون بریزید و خرجش کنید یا تبدیل به ریال کنید

حالا چطوری درامد روزانه رو بالا ببرید از منو سمت راست سایت بر روی گزینه your downline کلیلک کنید یک لینک به شما میده شما میتونید این لینک را به دوستان و اشنایان خود معرفی کنید در قبال ثبت نام آنها و کلیلک بر روی لینک ها مبلغی نیز به حساب شما هم اضافه میشه

من این سیستم رو تست کردم و جواب گرفتم و مطمعن هست و ماهی 500 دلار درامد دارم و تنها با صرف 2 دقیقه در روز .
سلام امین جان
لطف کن حتما چک دریافتی خودتو بذار
hadief آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از hadief بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند
Amin_TM (۱۰-۹-۱۳۸۸), Amir_Ans (۱۰-۷-۱۳۸۸), لی لی (۱۰-۱۱-۱۳۸۸)
قدیمی ۱۰-۹-۱۳۸۸, ۰۳:۰۳ بعد از ظهر   #3 (permalink)
مدیر انجمن

Amin_TM آواتار ها

تعداد پست ها: 64
تشکرها: 57
تشکر شده 28 بار در 19 پست
حالت من:
Amin_TM به Yahoo ارسال پیام

باشه بذار به 1000 تا برسه حتما میذارم
Amin_TM آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۰-۱۱-۱۳۸۸, ۰۵:۱۶ بعد از ظهر   #4 (permalink)
مدیر انجمن

لی لی آواتار ها

تعداد پست ها: 127
تشکرها: 141
تشکر شده 103 بار در 59 پست
حالت من:

واقعیت داره ؟
من شنیدم باید یک نفر رو اون ور داشته باشی تا پولاتا دریافت کنه وگرنه هوتوتوو.....

لی لی هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۰-۱۲-۱۳۸۸, ۰۱:۳۳ بعد از ظهر   #5 (permalink)
مدیر انجمن

hadief آواتار ها

تعداد پست ها: 70
تشکرها: 10
تشکر شده 24 بار در 15 پست
حالت من:
لی لی خانم درسته
به علت تحریمهایی که شده ایم بانکهای اینترنتی هم ما رو تحریم کرده اند
ولی به نظر من از این جور سایتها به عنوان سایت تبلیغاتی استفاده کنید یعنی با پورسانتهایی که از طرف سایت برای شما در نظر میگیرند اقدام به تبلیغ در همون سایت بکنید.
مثلا میتونید سایت یا وبلاگ خودتونو برای جذب بیشتر زیرمجموعه تبلیغ کنید و .....
hadief آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
000, 500, php, میکنه, ماهی, معرفی, هر, کنید, که, کار, کسب, گذاری, پسورد, انتخاب, اول, اینترنت, اینرتنت, از, به, بعدی, تنها, تبدیل, تست, جدید, حساب, دلار, دو, درامد, روی, زمان, سیستم, سایت, شما, شده, طراحی

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش